PREUZMI BONUS I ISPRATI CRNO-BELE: Partizan juri Evropu u Humskoj!

Važan dan za crno-bele

Fudbaleri Partizana večeras od 21 čas u Humskoj dočekuju AEK u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ovo je veoma važan meč za četu Ilije Stolice i može biti prekretnica sezone – ako crno-beli eliminišu Kiprane, situacija u klubu će se koliko, toliko stabilizovati, dok bi u slučaju neuspeha problemi mogli da eskaliraju.

Shodno tome, cilj je jasan – pobeda i ništa drugo.

Partizan je u prvom meču odigranom prošlog četvrtka u Larnaki poražen i pored toga što je poveo golom Meniga u 18. minutu. Izjednačio je Garsija u 36. dok je potpuni preokret doneo Milićević u 70. minutu.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ponovo su se prekidi pokazali kao velika mana Partizana – izabranici Ilije Stolice su oba gola primili posle kornera. Ipak, ostaje još najmanje 90, a najviše 120 minuta i eventualni jedanaesterci, kako bi se sve ispravilo.

Od starta sezone crno-beli ne blistaju, te su u pet utakmica upisali jednu pobedu i po dva remija i poraza. Sa druge strane, AEK je igrao samo evropske mečeve jer šampionat Kipra i dalje nije počeo, a u tri susreta upisao je dva remija protiv Mitjilenda (kasnije eliminacija na penale) i pobedu protiv Partizana.

Ipak, uprkos nepovoljnom rezultatu iz prvog meča, Partizan je u revanšu na svom stadionu favorit.

Slično razmišljaju i bukmejkeri Meridiana, koji donose kvotu 1.70 na pobedu crno-belih, dok je za popularni iks kvota 3.90, a za pobedu AEK-a 4.90.

Dakle, cilj je jasan – Partizan ide na pobedu, a ti na milione!

Registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi fantastičan bonus dobrodošlice od 1.000 RSD i prepusti se čarima najvećih kvota na planeti!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bio je velika zvezda Milana i PSŽ-a! Sada ima 36 godina i nema klub

Žeremi Menez (36) svojevremeno je bio zvezda Monaka, Rome, PSŽ-a i Milana, a sada je dočekao kolaps igračke karijere. Zadnjih...

POVEZANE OBJAVE