MIJAILOVIĆ GOVORIO O SEZONSKIM KARTAMA: Imamo više publike od fudbalskog kluba

Košarkaški klub Partizan je danas objavio cene sezonskih ulaznica, pa je tako poznato da će za najjeftinije biti potrebno 13.000 dinara.

Ovim povodom je govorio predsednik kluba Ostoja Mijailović, koji je obrazložio naznačene cene.

Mislim da smo jedini košarkaški klub na svetu koji se nalazi u okviru sportskog drustva, a da ima vise publike od fudbalskog kluba. Danas smo zvanično objavili cene karata za sledeću sezonu i mogu da kazem da smo i te kako vodili racuna o tome da navijači koji nisu u sjajnoj finansijiskoj situaciji mogu da kupe sezonsku kartu. Skoro 6000 karata puštamo u prodaju sa cenom koju kada podelite sa brojem utakmica, dobijate nešto više od 300 dinara po meču, rekao je Mijailović.

On je istakao i da neće biti besplatnih karata.

Iako nam treba puno sredstava ove sezone, morali smo da mislimo na naše najvernije navijače. Jos jednom ću ponoviti, besplatnih karata neće biti ove sezone. Svako ko misli da mu pripada besplatna karta taj, ne poštuje KK Partizan, jasan je bio predsednik crno-belih.

Cilj je da se obori rekord Evrolige u ovom segmentu.

Želeo bih da se zahvalim juznoj tribini što je prihvatila predlog da kroz grupnu prodaju plaća svoje karte. Tako se poštuje i podržava klub. Želim da ostvarimo rekordan broj prodatih karata, svi ćemo biti presrećni ako prodamo preko 10.000 pretplatnih karata. Verujem da možemo doći do tog broja i da na taj način oborimo rekord u Evroligi ove sezone. Mi smo Partizan, imamo najbolju publiku na svetu i sa pravom verujemo u to, poručio je Mijailović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE