RADNIČKI NASTAVLJA DA POSRĆE: Pazarci nose sva tri boda sa Čaira

Iako su izgledali dobro u prva dva kola protiv dva najveća srpska kluba, iako su protiv Partizana uzeli i bod, Radnički iz Niša na startu sezone beleži veoma loše rezultate, a to je nastavio i danas.

Nišlije su na svom stadionu “Čair” doživele poraz od Novog Pazara sa 3-1.

Iako je zdravstveni bilten nešto bolji, rezultati to nisu počeli da prate, a ono što ostaje isto su velike i kobne greške fudbalera popularnog Reala sa Nišave.

U poslednjem minutu prvog poluvremena – što više nije čudno kada je Radnički u pitanju, Nikčević je oduzeo loptu Pejoviću i sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca doneo prednost gostima na poluvremenu.

Seriju grešaka nastavio je fudbaler iz Gruzije Tolordava u 55. minutu, kada je izgubio loptu, koja je došla do Majdevca, a potom je on lako izašao na kraj sa čuvarima i duplirao prednost.

Sve je bilo rešeno kada je Rubežić posle kornera u 77. minutu glavom povisio na 3-0, iskoristivši veoma nespretnu reakciju odbrane domaćina.

Poraz je samo ublažio Štulić, posle dodavanja novog pojačanja iz Gruzije Papunašvilija.

Radnički tako ostaje na samo 2 boda iz 5 utakmica, a i u kvalifikacijama za Ligu konferencija je razočarao pošto je već na startu ispao od Gzire.

FOTO: Radnički Niš

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ružna slika pred derbi: Tuča Delija i Grobara

Navijači Crvene zvezde i Partizana sukobili su se ovog popodneva uoči 173. večitog derbija koji će biti odigran na...

POVEZANE OBJAVE