Tomović se oglasio nakon incidenta u Humskoj!

Srpski fudbaler Nenad Tomović je nakon utakmice sa Partizanom odgurnuo fotoreportera koji je stajao na atletskoj stazi i slikao utakmicu.

Tomovićev potez izazvao je osude dela javnosti, a defanzivac se oglasio za Mocart sport.

Pogodili su me natpisi u domaćim medijima sa epitetima jezivo, sramota, bruka, najveći incident u istoriji Humske, koje ipak shvatam kao branjenje struke i novinarstva, ako se takav čovek može nazvati novinarom. Voleo bih da neko njega, jer verujem da se zna ko je, pitao zašto je došlo do incidenta. Da vidim da li bi on imao hrabrosti da prokomentariše i eventualno argumentima opravda ili osudi moj čin. Posle prespavane noći se kajem zbog svega što se desilo. Ishitreno sam reagovao i to ne priliči profesionalnom sportisti, ali sa druge strane nekada srce reaguje brže od pameti. Posebno kada ti neko 45 minuta vređa decu, priča najružnije psovke. Sa te druge strane je možda i bilo normalno da reagujem”, istakao je Tomović.

Dešavanja posle utakmice iz ugla iskusnog defanzivca doprinela su da uspeh sa sobom ponese i primesu gorčine.

Iskreno se kajem. S obzirom na to da sam neko ko nema jednu mrlju u karijeri nije mi trebalo ovo, naročito posle našeg istorijskog uspeha. Nije bilo lako igrati protiv Partizana u kakvom god da su stanju. U Humskoj je uvek teško igrati, podrška navijača je bila odlična, čitav dvomeč je bio za pamćenje i moj gest nekako baca senku na naš uspeh, ali mi je drago da imam priliku da kažem svoju verziju čitavog događaja jer nemam društvene mreže i drugi način da se obratim širokoj javnosti. Kajem se, neprimerena je reakcija, da se isto ponovi, šta god mi je pričao ne bih ponovo isto postupio, iako sam kao otac i neko ko ima osećanja morao da reagujem. Voleo bih da neko nađe tog kvazi fotografa i da ga pita šta je to pričao i zašto je navukao toliki gnev sa moje strane”, kazao je Tomović.

FOTO: STARSSPORT

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE