Zvezdaši mogu odahnuti: Stanković saopštio lepe vesti!

Fudbalere Crvene zvezde očekuje meč protuv Voždovca, a trener ekipe Dejan Stanković najavio je promene u timu u odnosu na meč sa Pjunikom.

“Sigurno da će biti neka promena, ali ne mnogo, jer kada igraš na dva fronta ili tri, kad počne Kup Srbije, nije lako, s obzirom da idemo na pobedu u svakoj utakmici. Bitno je da se posle tih utakmica radi dobar oporavak, da se igrači što pre osveže i spreme za naredni meč. Mi imamo širok roster, uvek mogu da računam na adekvatne zamene. Opet ponavljam da svi dobro rade i da su svi spremni da igraju u bilo kojoj utakmici, kako prvenstvenoj, tako i u evropskoj”, istakao je Dejan Stanković.

Strateg crveno-belih je rako da se na terenu može očekivati neko od igrača kao što su Nikola Stanković, Stefan Leković, Nemanja Motika i Irakli Azarov, ali nije ulazio u detalje. Zatim se osvrnuo i na činjenicu da Ivanić i Pešić nisu putovali sa ostatkom ekipe u Jermeniju zbog lakših povreda.

“Nismo riskirali, osetili su blage probleme. Znamo šta nas čeka u narednom periodu i kolika je važnost utakmica. Imali smo taj luksuz da možemo sebi da dopustimo da u Jermeniju otputujemo bez Pešića i Ivanića. Oni su juče radili sa ekipom, radiće i danas i po završetku ovog treninga ćemo odlučiti da li će oni sutra nastupiti”.

Stanković se pričao i o statusu Ohija Omoidžuanfa, koji je u drugom planu.

“Ohi je tu, radi. Uvek kada neko fali, kada ga nema, ne priča se o momcima koji igraju, daju golove i rade za tim, uvek se izvlači neko ko nije tu, čisto da bi se pitalo za zdravlje. Ohi je dobro i spreman je, tako da idemo dalje”.

Utakmica protiv Voždovca se igra u subotu od 20.45 na stadionu Rajko Mitić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U formi pred EURO: Mitrović nastavio da trese mreže i nakon povrede (VIDEO)

Fudbaleri Al-Hilala savladali su Al Ahli u gostima sa 2-1 posle preokreta, u 28. kolu tamošnje Premijer lige. Tako...

POVEZANE OBJAVE