Crvena zvezda obavestila navijače o prodaji ulaznica za Makabi, jedna velika promena

Crvena zvezda je objavila kako će navijači srpskog šampiona moći da kupuju karte za meč sa Makabi Haifom u sklopu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prodaja ulaznica za utakmicu na stadionu „Rajko Mitić“, koja je zakazana za 23. avgust u 21 čas, odvijaće se isključivo na blagajnama, pa će svi oni koji dođu na današnji duel protiv Voždovca (20:45) moći da kupe ulaznicu za ovaj odlučujući evropski meč, što je posebno važno jer onlajn kupovina neće biti dostupna za ovaj duel. 

Karte neće biti dostupne za prodaju državljanima Izraela, a prilikom ulaska na stadion svako će biti dužan da uz kartu pokaže svoj identifikacioni dokument. Državljani Izraela će moći da budu smešteni isključivo u boksu odvojenom za gostujuće navijače.

U subotu 13. avgusta blagajne će raditi od 12 časova do 20 sati i 45 minuta. Zatim će se prodaja karata nastaviti od ponedeljka 15. avgusta tokom radne nedelje od 10 do 19 časova. Očekujemo u narednih par dana da stadion bude rasprodat, te bi o eventualnim daljim terminima prodaje naknadno obavestili naše navijače.

Cene karata su sledeće:

Zapad – 2400 dinara

Istok – 2000 dinara

Sever / Jug – 1000 dinara

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SKLOPLJEN DOGOVOR: La Liga će se igrati i van Španije!?

Pre nekoliko dana Real Madrid je sa 3:2 pobedio Barselonu u El Klasiku. Sada su u odličnoj poziciji da obezbede...

POVEZANE OBJAVE