ITALIJA ILI SRBIJA? POČINJE SERIJA A! “Orlovi” sve brojniji na “Čizmi” – ko će do titule?

Konačno – Serija A startuje, a u glavnim ulogama su srpski fudbaleri! Ko će biti najbolji strelac, a ko novi šampion – prognozirajte u Meridianu!

Jedna od najvećih transfer saga ovog leta je goteova – Filip Kostić je u Juventusu!

Srpski fudbaleri već nekoliko sezona dominiraju Serijom A, a nakon što je Luka Jović stigao u Fiorentinu, Filip Kostić se pridružio Dušanu Vlahoviću u redovima “stare dame” i očekuje se prava “eksplozija” srpskog tandema.

Ostao je Juventus prošle sezone bez titule, ali sudeći po pojačanjima, cilj crno-belih je jasan, a to je povratak “Skudeta”. Na tom putu najveća očekivanja će biti upravo od Dušana Vlahovića, naročito nakon odlaska Paola Dibale u Romu, kao i od Filipa Kostića.

Osim njih, tu su i Nemanja Matić koji je pojačao Romu, kao i Sergej Milinković-Savić, koji po svemu sudeći, ni ovog leta neće napustiti Lacio. Dres Torina nose Nemanja Radonjić i Saša Lukić, koji su nedavno upisali gol i asistenciju, što definitivno može radovati i navijače reprezentacije Srbije.

Dakle, znamo da je Premijer liga najjača liga na svetu, ali možemo da se kladimo da će oči srpskih navijača i ljubitelja fudbala biti uprte ka “Čizmi”.

U to ime, sportska kladionica Meridian donosi fantastičan SPECIJAL ZA SERIJU A, sa mnogo novih igara, sjajnom ponudom i naravno – najvećim kvotama.

Pa, krenimo redom, najpre od najboljeg strelca:

Romelu Lukaku – kvota 4.40

Dušan Vlahović – 4.65

Ćiro Imobile – kvota 5.80

Lautaro Martinez – kvota 9.95

Sergej Milinković-Savić – kvota 106.5

Naravno, trka za šampiona Italije će biti podjednako uzbudljiva. Juventus, Inter i Milan su ovog kandidati, a ovog puta treba tu pridodati i Romu, pošto je Žoze Murinjo uspeo da dovede neka sjajna pojačanja.

Kvote za šampione Serije A:

Juventus – kvota 4.50

Inter – 4.50

Milan – kvota 5.00

Napoli – kvota 6.00

Roma – kvota 7.50

Sve u svemu, Serija A će definitivno biti jedna od najzanimljivijih liga ove sezone, pa zato – ne propustite!

Registrujte se na meridianbet.rs, preuzmite fantastičan bonus dobrodošlice od 1.000 RSD, a onda se prepustite čarima fudbala i najvećih kvota na planeti!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE