SUPERLIGA: Zvezdina ubedljiva uvertira za Makabi

Crvena zvezda – Voždovac 4:0 (2:0)

Pešić 3′ , Bukari 8′ , Ben 84′, Ivanić 88′

Crvena zvezda: Borjan, Stanković (od 46′ Dragović), Milunović, Eraković, Rodić, Kanga, Kangva (od 76′ Sanogo), Katai (od 76′ Ben), Ivanić, Bukari (od 64′ Mitrović), Pešić (od 64′ Srnić)

Voždovac: Krunić , Mijailović, Damjanović, Milović, Hajdin, Purtić, Đurišić, Pantović, Ivezić (od 60′ Ajdinović), Ćirković (od 60′ Burmaz), Teodorović (od 54′ Trifunović )

Fudbaleri Crvene zvezde, ubedljivo su slavili protiv Voždovca u šestom kolu Superlige Srbije. Trener Dejan Stanković je rotirao igrače pred važne mečeve protiv Makabi Haife u plej ofu Lige šampiona. Posebno se istakao Mirko Ivanić koji je bio veoma raspoložen za igru.

Zvezda je odlično počela susret i poveli su već u trećem minutu. Gol je postigao povratnik Aleksandar Pešić. Ivanić mu je bio asistent.

Nije prošlo mnogo a crveno beli dupliraju prednost u 8. minutu. Ivanić je zabeležio i drugu asistenciju, ovaj put za Osmana Bukarija.

Kontrolisali su izabranici Dejana Stankovića tok prvog poluvremena. Neprestano su stvarali šanse zbog otvorenije igre gostiju koji su im ostavljali prostora za kontra napade.

Onda se ušlo u mirniji period meča. Zvezda je otišla na odmor sa dva gola prednosti.

Voždovčani su prvi zapretili u nastavku. Mijailović je šutirao pored gola u 49. minutu. Potom je Milunović oštro startovao nad Pantovićem, ali mu nije dat direktan crveni karton.

Gost je u drugo poluvreme ušao agresivnije. Imali su nekoliko udaraca van okvira Borjanovog gola. Katai je u 68. minutu šutirao pravo u Krunića.

Pri kraju meča, Zvezda je dala i treći gol. Nakon manje od deset minuta na terenu, El Fardu Ben je bio strelac u 84. minutu. Triling asistencija kompletirao je Mirko Ivanić.

Odmah su uspeli da i po četvrti put zatresu mrežu Voždovca. Ivanić je sada pogotkom zaokružio fantastično veče.

Posle ovog trijumfa, Zvezda gostuje Makabiju u Haifi. Prvi meč plej ofa Lige šampiona igra se u sredu od 21 čas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE