Anđušić govorio o šansama Partizana u novoj sezoni i otpisivanju Teodosića sa spiska

Partizan se u predstojećoj sezoni vraća u Evroligu posle više godina, a prvo pojačanje u tom pohodu bio je Danilo Anđušić.

On je u razgovoru za “MaxBet sport” govorio o šansama svog novog-starog kluba.

Dres Partizana nosi odgvornost. Nije lako i ne može svako da igra za Partizan. To je specijalan osećaj. Znam šta se od mene očekuje, znam koliko mogu, jedva čekam da počnem saradnju sa Želkom Obradovićem i da sve krene. Imamo odličan tim koji može da napravi mnogo, ocenio je srpski bek.

Kada je reč o Evroligi…

Proradiće adrenalin, Partizan se vratio u Evroligu, tamo gde i pripada. Verujem da ćemo da imamo ogromnu podršku i jedva čekam da ponovo osetim taj huk navijača, poručio je košarkaš Partizana na početku trećeg mandata.

Anđušić se, na iznenađenje mnogih, nije našao na širem spisku nacionalnog tima za Evrobasket, a sa istog je veoma rano otpao i kapiten Miloš Teodosić, što niko nije mogao da očekuje.

Ne znam, ne bih da ulazim dublje u to. To je selektorova odluka. Da li se slažem s tim oko Teodosića – ne slažem se. Nije trebalo tako da se uradi, ali želim im da naprave dobar rezultat, rekao je Anđušić.

Priznaje da je bio nezadovoljan jer selektor ne računa na njega.

Bio sam u prozorima. Posle me nije bilo na širem spisku, bio sam nezadovoljan zbog toga. Imali smo Pešić i ja razgovore tokom tih FIBA prozora, nije delovalo da neće da me bude na spisku, setilo se razvoja situacije prvo pojačanje Partizana za novu sezonu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE