POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Voždovac ima novog trenera

Nakon sinoćnjeg poraza od Crvene zvezda sa ubedljivih 4-0, FK Voždovac je odlučio da smeni trenera Nebojšu Jandrića.

Iako je sjajno startovao i osvojio 8 bodova u prva četiri kola, to nije bilo dovoljno da zadovolji kriterijume tima sa stadiona na krovu tržnog centra.

Ekspresno je imenovan njegov naslednik, a radi se o Nikoli Puači, koji se afirmisao u mlađim kategorijama Zvezde, dok je u seniorskoj karijeri vodio Smederevo, Radnički iz Pirota, OFK Beograd i Bačku.

Direktor kluba Miloš Mirković potvrdio je imenovanje novog trenera.

Fudbalski klub Voždovac nastavlja sa dosadašnjom praksom angažovanja mladih stručnjaka koji se uklapaju u profil trenera sa napadačkom filozofijom. Iako je, generalno gledano, takvih malo, na našim prostorima se uvek pojavi neko novo ime. Odluka je ovoga puta pala na Nikolu Puaču koga smo pratili u protekle tri sezone. On je izneo najprikladniji program rada, kao i plan razvoja mladih igrača. Za prvog asistenta izabrao je Marka Savića koji je već dokazan trener sa šampionskim ambicijama i već dobro upoznat sa načinom funkcionisanja našeg kluba jer je ranije radio kod nas kao trener omladinske selekcije, ali i kao prvi asistent u stručnom štabu Jovana Damjanovića. Oba trenera izgledaju motivisano za naporan rad i razvoj mladih igrača kroz napadačku igru kojoj težimo, tako da nama kao klubu preostaje samo da im poželimo puno uspeha u daljem rad, rekao je Miloš Mirković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE