Stanković o igrama Kataija: On kod mene ima dva života

Crvena zvezda savladala je sinoć Voždovac na MArakani sa ubedljivih 4-0 i tako nastavila niz sjajnih i ubedljivih rezultata na startu nove sezone.

Zanimljivo je ipak uočiti – možda i zato što je “razmazio” fudbalsku javnost – da već drugi meč zaredom Aleksandar Katai nije upisao ni gol ni asistenciju.

Jedan od najboljih fudbalera srpskog šampiona je u jučerašnjoj utakmici imao i veliki promašaj sa zicera.

O svom igraču govorio je na konferenciji nakon meča i trener Dejan Stanković, a iz izlaganja je jasno da ne brine kada je reč o učinku spretnog Srbobranca.

Sale kod mene ima dva života, ne dva kredita. Ja Saleta volim, obožavam ga. Eto, to vam je kažem. To je Sale Katai. Znači slobodno da napištete da on kod mene ima dva života, rekao je Stanković.

On je potom bio još direktniji.

Da mi stavljamo pod upitnik Aleksandra Kataija…. Ne znam stavrno da li još nešto da kažem. Ne znam kako da se izrazim, a da ne bude grubo. Da to loše ne izgleda u novinama. Evo, ovako ću: “Kada neko nešto kaže protiv Kataija, to je kao da me ozbiljno vređa. Baš da me ružno vređa. Moram opet da ponovim da Sale kod mene ima dva života, izjavio je trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE