Hoće li ga Liveprul kazniti? Klop o isključenju Nunjeza (VIDEO)

Fudbaleri Liverpula igrali su juče nerešeno sa Krisal Palasom na svom terenu, a rezultat je bio 1:1. Pogodak za gostujući tim postigao je Zaha, dok je poraz Liverpula sprečio Dijas u 57.minutu igre.

Ono što je obeležilo meč, jeste novi napadač Liverpula Darvin Nunjez. On je isključen na utakmici protiv Kristal Palasa zbog udaranja glavom protivničkog štopera Joakima Andersena.

Andersen ga je tokom cele utakmice vukao i udarao, da bi ga potom u 57. minutu gurnuo s leđa što je izazvalo bes kod napadača, koji je ga je odmah udario. Pogledajte kako je to izlgledalo.

Nakon utakmice trener Liverpula prokomentarisao je ovu situaciju.

-Darvin zna da je ostavio svoje saigrače na cedilu. Razgovaraću s njim. To nije način na koji bi smeo da se ponaša. On zna da će biti konstantno u ovoj situaciji jer će štoperi raditi takve stvari, a on mora ostati imun na to. Kažnjen je zasluženo, a od strane mene ili kluba neće biti nikakve sankcije, već ćemo raditi na njegovom psihološkom aspektu, rekao je Jirgen Klop nakon utakmice.

Prema engleskim medijima, napača Liverpula Darvina Nunjeza, očekuje suspenzija od tri utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE