Trener Makabija pred Zvezdu: Rival je jak, ali imamo iskusne igrače!

U okviru prvog meča plej-ofa za Ligu šampiona, fudbaleri Makabija iz Haife dočeuju Crvenu zvezdu.

Trener domaće ekipe Barak Baher izneo je pčekivanja pred ovaj susret.

“Smatram da smo strogi prema igri koju smo prikazali na Kipru. Ukoliko posmatrate čiste prilike trebalo je da rezultat bude 5:2 za nas. Istina je da je bilo i manje dobrih stvari, ali ovo je vrlo dobar tim i došli smo do ove faze svojim zaslugama. Nalazimo se u odličnoj poziciji, u dobroj smo formi i želimo da napravimo još jedan korak napred. Želimo da igramo svoju igru, međutim rival je jak. Protiv Olimpijakosa smo krenuli u napad i ranio postigli gol. Imamo iskusne igrače koji znaju kako da se nose sa teškim situacijama poput one u Limasolu. Stvari mogu da krenu u oba smera, ali je važno na pravi način reagovati na rasplet. Verujem da će igrači uspeti u tome”, rekao je Baher.

Pažnju sa sutrašnjeg duela Izraelcima je delimično odvukla činjenica da njihov zahtev o odlaganju prvenstvene utakmice protiv Šahnina odbijen te će u subotu, između dve utakmice sa Crvenom zvezdom, početi prvenstvenu trku.

“Ne sviđa mi se što moram da se bavim ovom temom uoči utakmice, ali svima su prvenstveni dueli odlagani zbog izazova u Evropi. Neće međutim biti izgovora. Šteta što je ovako, ali ćemo dati sve od sebe i sutra i u subotu”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE