KATAI I IVANIĆ VODE ZVEZDU U LIGU ŠAMPIONA: Podrži crveno-bele, iskoristi bonus za online kladjenje!

Crvena zvezda nastavlja takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a sportska kladionica Meridian donosi najveće kvote na planeti i bonus dobrodošlice!

Crvena zvezda je na korak od plasmana u Ligu šampiona, a taj poslednji korak je ekipa Makabija.

Jasno je da Zvezda ima velike šanse u ovom dvomeču, samim tim što je i na domaćem i na evropskom terenu zaista pokazala kvalitet. Do sada je na oba fronta ekipa iz Beograda postigla čak 28 golova, a uz samo jedan primljen – jasno je da su crveno-beli “jaki” na obe strane terena.

Ono što je posebno zanimljivo jeste što se izdvojio Aleksandar Katai sa 91% uspešnih ključnih dodavanja tokom trajanja jedne fudbalske utakmice. Možda ne “rešeta” kao u prethodnoj sezoni, ali “Magiko” je defintiivno jedan od najvažnijih igrača, a Dejan Stanković će i protiv Makabija moći da računa na njega.

Protiv Voždovca je i Mirko Ivanić prikazao perfektnu igru, jer je osim postignutog gola upisao i tri asistencije, te je još jednom dokazao da je u životnoj formi.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 1.000 RSD BEZ USLOVA!

Naravno, kada se radi o odbrani – na golu je neprikosnoveni Milan Borjan, pa je jasno da Stanković pred duel sa Makabijem nema velike glavobolje kada se radi o sastavu, ali svakako fudbalere Makabija ne treba unapred otpisati.

Navijači su gotovo već “upisali” prolaz u Ligu šampiona, a ako ste i vi među optimistima – vreme je da iskoristite najveće kvote koje donosi sportska kladionica Meridian.

Imate fantastičnu mogućnost da zaradite na potencijalnom trijumfu crveno-belih, za šta je kvota 3.00.

A, pre toga – ukoliko još uvek niste član Meridian družine, registrujte se što pre na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan bonus dobrodošlice od 1.000 RSD!

Dakle, za fudbalski spektakl je sve spremno – prepustite se čarima najvećih kvota i uživajte!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Barsa slomila Olimpijakos, sa 1-1 se serija seli u Atinu!

U drugom meču plej-of serije, Barselona je savladala Olimpijakos 77:69 i izjednačila na 1:1 u seriji. Domaćin je vodio više...

POVEZANE OBJAVE