Kecmanović napravio senzaciju u Sinsinatiju!

Srpski teniser Miomir Kecmanović je uspeo da se plasira u šesnaestinu finala turnira u Sinsinatiju pošto je u prvom kolu savladao favorizovanog Pabla Karenja-Bustu sa 1:6, 7:5 i 7:6 (4).

Kecmanović je odigrao izuzetno loš prvi set i izgubio ga sa samo osvojenim jednim gemom. U nastavku se probudio, drugi set je uspeo da dobije nakon velike borbe.

Odlučujući set je bolje počeo španski teniser, trenutno 14. na ATP listi. Iskoristio je prvu brejk loptu, poveo sa 2:0, održavao prednost do 4:2 kada je Kecmanović napravio brejk, malo je falilo bez izgubljenog poena. I u narednom gemu je spasio tri brejk lopte, Busta je bio blizu osvajanja meča, a onda je uzvratio Kecmanović pri rezultatu 6:5 za njega na servis Buste, imao je meč loptu koju je španski teniser neutralisao.

Došlo je do taj-brejka koji je bio veoma nezivesan ali je srpski teniser stigao do dve meč lopte i iskoristio je prvu za plasman u narednu rundu!

Naredni protivnik Miši biće 12. igrač sveta Janik Siner, koji je takođe imao izuzetno težak zadatak u prvom kolu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Olga Danilović u glavnom žrebu Madrida!

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u glavni žreb mastersa u Madridu. Ona je u završnoj rundi kvalifikacija savladala...

POVEZANE OBJAVE