Petrić pred Hamrun: Ima poruku za navijače Partizana

Fudbaleri Partizana sutra na svom terenu dočekuju Hamrun iz Malte u plej ofu za ulazak u Ligu konferencija.

Pred najbitniji meč Partizana u ovoj sezoni treneri crno-belih Gordan Petrić govorio je o narednom protivniku na konferenciji za medije.

-Već smo odigrali jednu utakmicu, gde smo imali jedan trening pre nje, sad smo imali dva treninga, sutra imamo utakmicu koja generalno nije uopšte naivna. Moramo da uradimo par domaćih zadataka da bismo bili bolji od ekipe koja je odigrala već šest utakmica u Evropi i nadam se da su se momci u ova 23 dana podigli što se tiče neke psihičike barijere koju su imali i nadam se da će pružiti svoj maksimum, rekao je Petrić.

Na pitanje da li očekuje veću pordšku navijača na sutrašnjem meču, trener je rekao.

– Videli ste i sami po reakciji kada smo dali gol u Novom sadu, koliko su se igrači radovali i koliko im to znači. Ja sam bio i igrač i funcioner i već dva puta sam bio u ovakvim situacijama, smeta mi kada se prozivaju igrači, koji su najmanje krivi. Ono što ja tražim, ako je to moguće, da se da puna podrška igračima. Ako treba neko da se proziva, neka to budu ljudi sa strane, kao što sam ja. To je vrlo bitno za mlade igrače, da osete sa strane da imaju podršku, jer ako nekog može da nas izvuče iz ove situacije, to su igrači – izjavio je Petrić.

Petrić je dobio pitanje šta bi promenio u ekipi.

-Želim da pojačam sredinu terena i da imam balans u izboru igrača. Sigurno da nam je potrebno 2 igrača na sredini terena kako bismo odmarali neke igrače, ali ono što bih ja voleo da u ovom trenutku, to je da se igrači potpuno opuste i da razmišljaju o svom poslu. Da iz dana u dan napreduju i da rade ono što najbolje rad.

Kada je reč o zdravstvenom stanju u Partizanu trener je rekao

Menig se vraća, vraća se Saničanin, oni su verovatno u kombinaciji za sutra. Ostali igrači će se u narednom periodu polako priključiti timu, rekao je Petrić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PSV na veličanstven način osigurao titulu!

Fudbaleri PSV-a iz Ajndhovena pobedili su kao gosti Herenven rezultatom 8:0 i najverovatnije osigurali titulu. Po dva gola za PSV...

POVEZANE OBJAVE