Partizan – Hamron: Mogući sastav crno-belih

Fudbaleri Partizana večeras dočekuju Hamron u prvoj utakmici plej ofa za plasman u Ligu konferencija.

Crno-beli su katastrofalno počeli sezonu, i ovo je prilika da se malo vrate u kolosek.

Trener Partizana, Gordan Petrić nije želeo da izlazi u javnost sa sastavom za večerašnju utakmicu, a na konferenciji za medije je rekao.

-Dobar kuvar ne odaje svoje tajne. Kao što ja pratim njihovu konferenciju, tako i oni našu. Ne bih potencirao. Samo mogu da kažem da bih bio zadovoljan posle Mladosti kako god da se završilo. Ne možete da kritikujete igrače kad su igrači u nervozi. Onda ne idu pravim putem. Ne ulazim šta je bilo pre. Zadržaću samo za sebe, čak ni saradnicima ne pričam o tome. Poenta je da se opuste, pruže ono što mogu i da rade proste stvari. Možda će se već sutra to primetiti, rekao je Petrić.

Velika je veravtnoća da će Partizan protiv Hamrona izaći u sledećem sastavu:

Na golu će biti Popović, bekove će činiti Živković i sjajni Urošević, štoperski tandem biće Vujačić i Svetozar Marković. Kao zadnji vezni biće Fejsa i Andrade, a na krilima će Menig i Dijabate. Iza napadača biće Natho i u samom špicu neprikosnoveni Rikardo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE