Partizan na korak od Lige konferencija: Ubedljiva pobeda u Humskoj! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana savladali su malteški Hamrun u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija rezultatom 4:1.

Partizan je od samog starta bio bolji. U 10. minutu su crno-beli imali prvu ozbiljnu šansu, Dijabate je imao loptu na desnoj starni ispred kaznenog prostora, proigrao je Meniga koji je lepo gađao, ali je golman Hamruna intervenisao. 

Upornost se isplatila pa je Partizan poveo pet minuta kasnije golom Rikarda Gomeša.

Nastavili su crno-beli sa ubedljivom igrom pa je ubrzo usledio novi pogodak, nakon odličnog centaršuta Urošević je uspeo da glavom loptu pošalje u mrežu.

U 33. minutu nova kontra Partizana, posle kornera Hamruna. Menig je povukao kontru i pronašao Andradea koji je nesebično ostavio loptu Dijabateu, a ovaj 1 na 1 sa golmanom lako rešio sa 5,6 metara i loptu poslao u mrežu za velikih 3:0.

Imali su crno-beli ozbiljnu šansu u 38. minutu kada je posle oštrog centaršuta Živkovića Emerson glavom loptu poslao malo iznad prečke.

Partizan je u 46. minutu primio gol, pa je isti poništen. Popović je odbranio šut iz slobodnog udarca, pa ga je nehotično udario u glavu napadač Hamruna nakon čega je bila potrebna medicinska pomoć golmanu crno-belih.

Drugo poluvreme je bolje krenulo za goste, u 52. korner za Hamrun je loše završen po Partizan. Gilnije je isrped peterca bio potpuno sam, skočio i glavom matirao Popovića za 3:1.

Gosti su nastavili sa agresivnom igrom, usledio je odličan centaršut Brše sa leve strane i jedan od igrača Hamruna glavom preti, ali je Popović odbranio.

U 76.minutu novi gol za crno-bele . Andrade se odlično snašao i matirao golmana Hamruna za velikih 4:1.

Deset minuta kasnije imali su crno-beli još jednu veliku šansu za pogodak ali ništa od toga nije bilo.

Do kraja meča nije bilo večih opasnosti pa je rezultat ostao nepromenjen i velika pobeda Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LAST MINUTE PONUDA: Uplati depozit putem kartice i osvoji vredne nagrade!

Uplati depozit putem kartice i osvoji sjajne nagrade! Još samo nedelju dana imaš da dođeš do spektakularnih nagrada u Meridianu...

POVEZANE OBJAVE