POTPISANO: Kabel postao filijala Voše

Fudbalski klubovi Kabel i Vojvodina potpisali su ugovor o saradnji.

Parafirali su ga predsednici Dragoljub Zbiljić i Nenad Miljuš.

Tako će ovaj tim funkcionisati u praksi kao filijala/B selekcija Vojvodine.

Bez velike i jake Vojvodine nema ni jakog fudbala na teritoriji Novog Sada, AP Vojvodine, pa i cele Srbije… Danas smo potpisali sporazum sa FK Kabel koji igra Srpsku ligu grupa Vojvodina. Veoma je važno je da će veliki broj dečaka iz naše omadinske škole nastupati za Kabel, pod patronatom Vojvodine. Podižemo lestvicu očekivanja od njih i moraće da pokažu da zaslužuju pažnju Vojvodine – ko bude za nas biće, a ko ne bude, moraće da dalje traži svoj put. U potpunosti je jasan cilj, a to je razvoj Vojvodine, odnosno mladih igrača kroz Kabel u koji jako verujemo, kao i u njihovu novu upravu. Nadam se dugoročnoj i uspešnoj saradnji. – izjavio je Zbiljić na pres konferenciji.

Miljuš je takođe zadovoljan saradnjom:

Zahvaljujem se FK Vojvodina, upravnom odboru i i gospodinu Zbiljiću što su prepoznali potencijal Kabela i pomogli nam da nađemo svoje realno mesto u sistemu novosadskog fudbala. Kabel nastupa u trećem rangu i neće nam biti imperativ neki vrhunski rezultati već se više okrećemo unapređenju rada sa mladima i razvoju fudbalske škole. Uz podršku Vojvodine, pokušaćemo da budemo razvojna ekipa koja će, uz saradnju sa strukom iz kluba, omogućiti deci Novog Sada da se afirmišu u seniorskim selekcijama i doprinesu našem razvojnom putu. – rekao je on.

Vojvodina je do sada neporažena u Superligi a nisu još uvek primili gol. Kabel nikada nije bio u elitnom rangu.

Foto: FK Vojvodina

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STIŽE NOVI TRENER: Liverpul našao zamenu za Klopa

Fudbalski klub Liverpul uveliko radi na pronlazanjeu novog trenera. Veliko je pitanje ko može da zameni sjajnog Jirgine Klopa na...

POVEZANE OBJAVE