BORJAN PRED REVANŠ: Rasprodata Marakana nam je vetar u leđa

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Makabi Haifu u revanšu plej ofa za ulazak u Ligu šampiona.

Izraelci su na svom terenu slavili sa 3:2 i imaju gol prednosti.

U prolaz je uveren kapiten crveno belih Milan Borjan.

Iza nas je utakmica u Haifi, rezultatski se nije završilo kako smo očekivali, međutim, odigrali smo samo jedno poluvreme. Kvalitetni smo i svesni smo te činjenice, ogromna želja je prisutna kod cele ekipe da se plasiramo u Ligu šampiona. Vredno se pripremamo, imamo dovoljno vremena da dodatno analiziramo protivnika, videli smo gde možemo bolje i to ćemo i primeniti u utorak. Puna Marakana nas dodatno inspiriše, kada je tako za nas ne postoji nesavladiva prepreka. Uživamo u atmosferi koju samo naši navijači znaju da naprave. Upućeni smo da je Marakana rasprodata, a utakmica je tek u utorak, upravo to nam je dodatni vetar u leđa. Borićemo se, nikada nije bilo lako, ali smo mnogo puta pokazali da smo najjači kada je najbitnije. Uz našeg dvanaestog igrača idemo po Ligu šampiona. – rekao je on.

Na kraju je dodao:

Poruka navijača na utakmici protiv Pjunika je bila jasna. ‘Marakana’ je na tom meču izgledala fenomenalno, zvezdaši su došli u dresovima što je doprinelo da slika bude još lepša. Sledeći zadatak je da svi dođu u crvenim i belim majicama, želimo da vidimo i tu sliku i da navijači oboje stadion u Zvezdine boje. Utakmica protiv Makabija je još jedna prilika za pravi spektakl, mi ćemo učiniti sve da tako i bude na terenu, a na navijačima je da isto učine na tribinama. Zvezda je velika porodica, svako će imati svoju ulogu u utorak, a kao što je dobro poznato zajedničkim snagama možemo sve.

Revanš Crvene zvezde i Makabija, igra se u utorak od 21 sat na stadionu “Rajko Mitić”.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPKINJE NA OKUPU: Bregar jasan, cilj postavljen na početku je od krucijalnog značaja

Rukometašice Srbije očekuju dva veoma bitna duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naš tim će igrati protiv Bugarske i Turske,...

POVEZANE OBJAVE