Pešić nakon pobede: Važno je da ne gledamo u retrovizor

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Nemačku u finalu Superkupa.

Selektor naše reprezentacije Svetislav Pešić izneo je utiske nakon meča.

“Kao što sam rekao i pre našeg polaska na ovu mini turneju, ove utakmice nam dolaze, definitivno, u pravo vreme. Mi smo puno trenirali, puno smo radili. Ali to je sasvim druga situacija kada igraš utakmice. I drago mi je, ne zbog pobeda, jer pobede su uvek korisne, sigurno, za samopouzdanje. Ali je važno da smo ove tri utakmice iskoristili. Da smo se malo bolje uigrali. I da smo bili svi zajedno na putu. Da su igrači mogli između sebe da razgovaraju. Da se malo i druže, da diskutuju, da se dogovaraju o tome šta nas čeka svaki sledeći dan. I vrlo je važno da ne gledamo u retrovizor, nazad, već da gledamo napred. Imamo još nekoliko dana do utakmice sa Grčkom. Malo sad da se odmorimo i da se pripremimo za ove dve utakmice”, izjavio je Pešić.

Pešić je zadovoljan i celokupnom turnejom.

“Bila je dobra turneja. Tri utakmice u četiri dana malo je naporno, ali probali smo da svi po malo igraju. Neko više, neko manje. Da zadržimo svežinu, a istovremeno i da probamo da se uigramo zajedno”, podvukao je Pešić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE