SVETSKI PRVAK NA JUGU ITALIJE: Leće dovodi veliko pojačanje iz – BARSELONE!

Barselona prd kraj prelaznog roka pokušava da se reši viška igrača iz rostera kako bi uspela da registruje nove igrače.

Neverovatne manevre izvodi klub sa Kamp Noua, koji će se sigurno jednog dana izučavati na fakultetima za sportski menadžment.

Tako su blizu odlaska iz kluba centarfor Obamejang, nastavlja se saga sa Frenkijem de Jongom, a potpuno neočekivano će put juga Italije nekadašnji francuski reprezentativac Samuel Umtiti.

On će, kako javlja Skaj Sport, stići na pozajmicu koja će biti detaljno dogovorena u narednih nekoliko dana.

On je u Barselonu stigao 2016. godine za 25 miliona evra iz Olimpik Liona. Odigrao je 133 meča, a osvojio je sa klubom dve titule šampiona Španije, kao i 3 Kupa Kralja.

Bio je standardni član reprezentacije Francuske na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji, kada su “Trikolori” osvojili tiutlu prvaka sveta. On je tada propustio samo jedan meč, kada je protiv Danske odmarao u grupnoj fazi, a sve mečeve je igrao po 90 minuta. Bio je strelac jedinog gola u polufinalu kada je Francuska pobedila Belgiju. Ironija je da od tada počinje njegov pad, iako ima svega 28 godina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Inzagi odlučio gde nastavlja karijeru!

Simone Inzagi će u aktuelnoj sezoni, gotovo sigruno, doneti Skudeto Interu posle tri godine na klupi ekipe iz Milana. Plavo-crni...

POVEZANE OBJAVE