Lazetić pred Mladost GAT: Spremni da nosimo ulogu favorita

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju, 21. avgusta od 18h, na svom stadionu Arena, dočekuju novosadsku ekipu Mladost GAT u 7. kolu Superlige, u uverenju da će to biti zanimljiv i dobar meč, u kome će sva tri boda ostati domaćinu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je izjavio da veoma poštujem svakog protivnika, a pogotovo Mladost GAT i njihovog trenera Lintu, jer je on jedan o retkih u našoj ligi od koga može mnogo da se nauči.

Posle samo dve nedelje Lintinog rada se može proceniti šta ekipa Mladosti želi i kako igra. Vidi se da im opredelenje nije da se brane u niskoj zoni, što su protiv Partizana pokazali do poslednjeg minuta. Nama to govori da moramo biti spremni za sve faze igre, da se prilagođavamo, adaptiramo i učinimo sve što je u našoj moći odigramo dobru utakmicu i dođemo do povoljnog rezultata, rekao je Lazetić i dodao:

 – Uslove koje ovde imamo ne doživljavamo zdravo za gotovo i pokazaćemo da smo spremni da nosimo teret favorita koji nam po rezultatu na nekim utakmicama  nije prijao. Ipak po igri se nije desilo da je neko bio bolji od nas i da zato nismo pobedili. Dokle god je tako ja stojim iza momaka sto odsto i prezadovoljan sam kako rade i kako se ponašaju. Idemo u dobrom smeru i posle šestog kola  smo, bez obzira ne neke neočekivane rezultate, u dobroj poziciji. Igrali smo samo dve utakmice na domaćem terenu na kome svi očekuju više, zato  radimo na tome da obradujemo navijače i verujem da već od sutra krećemo u tom smeru, završio je Lazetić. 

FK TSC je posle šest odigranih kola 5. na tabeli sa 9 osvojenih bodova. Ekipa Mladost GAT je trenutno 13. sa 4 boda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON USPEŠNIH KVALIFIKACIJA: Međedović u drugom kolu Madrida!

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u narednu rundu mastersa u Madridu. Posle velike borbe i skoro dva i po...

POVEZANE OBJAVE