Odličan fudbal: Njukasl i Siti podelili bodove (VIDEO)

Fudbaleri Njukasla i Mančester sitija igrali su nerešeno u derbiju trećeg kola Premijer lige. Na utakmici smo videli šest golova, a na kraju rezultat je bio 3:3.

Do prednosti je prvi došao Siti, strelac je bio Ilkaj Gundogan na asistenciju Bernarda Silve u petom minutu utakmice. Pokušavali su De Brujne i Foden da povećaju prednost ali bez uspeha. Kazna za propuštene prilike dolazi u  28. minutu igre, a Migel Almiron je strelac na radost navijača domaćih.

Domaća ekipa je preuzela inicijativu pa se to i isplatilo i do ppreokerta stižu u 39 minutu. Odlično dodavanje je iskoristio Kaluma Vilson, koji je poslao loptu u mrežu kraj desne stative. Sa tim rezultatom se otišlo i na poluvreme.

U 54. minutu igre Njukasl postiže i treči gol. Kiran Tripije je sjajno izveo slobodan udarac, poslao je loptu u levi gornji ugao, a golman je bio bio nemoćan, 3:1 za domaće. Od tog trenutka tim Pepa Gvardiole preuzima inicijativu i ređa opasne napade. Haland je prvo pogodio stativu, pa je zatim i matirao golama domaćih u 61. minutu igre.

Tri minuta kasnije Sit dolazi do izjednačenje. De Brujne je fenomenalno proigrao Bernarda Silvu koji je rutinski šalje loptu u mrežu.

Imali su gosti do kraja meča šansu za preokret, Haland je imao još jednu šansu, ali je nije iskoristio.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE