Anđušić: Partizanov cilj je plej-of Evrolige!

Košarkaši Partizana su se okupili pred novu sezonu u kojoj ih očekuje takmičenje u Evroligi nakon devet godina.

Jedan od novijalija je i Danilo Anđušić koji je stigao među crno-bele iz Monaka, a ovo će mu, zanimljivo, biti treći nastup za Partizan u karijeri.

– Uzbuđen sam jako, treći put sam u Partizanu, ali volim da kažem da je totalno drugačije nego ranije. Verujem da će ovo biti treća sreća. Očekivanja su najviša kad se igra za Parrtizan, dres Partizana je odgovornost. Ciljevi su plej-of Evrolige i titule, ali još je rano pričati o tome. Treba najpre da uspostavimo hemiju i krenemo sa radom i svakim danom da napravimo tim za takvo nešto – rekao je Anđušić.

Na pitanje da prokomentariše saradnju sa Željkom Obradovićem, iskusni bek je kazao:

Za ovih prvih par dana se pokazalo zašto je najbolji u istoriji svetske košarke.

O reprezentaciji Srbije, Anđušić je rekao:

– Verujem da imamo kvalitet za to zlato. ‘Ajde da ne kažem za zlato, već za medalju. To se pokazalo kroz ove utakmice, iako nije išlo sve glatko. Vidi se da imamo kvalitet, pre svega Jokić koji donosi tu prevagu i koji će biti pravi lider ove ekipe.Verujem da će uspeti da uđu u pravi ritam do početka prvenstva i da nađu pravu formu. Pre toga sledi i prozor koji je jako bitan za SP i da ćemo i tamo obezbediti dve pobede. Što se mene tiče, uvek sam tu za reprezentaciju. Svaki put kada dobijem poziv, odazvaću se ukoliko je to moguće.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE