Delije izdale novo saopštenje pred Makabi!

Jasno je da će Crvena zvezda imati sjajnu podršku sa tribina u utakmici protiv Makabija iz Haife.

Takođe, poznato je već da navijači Crvene zvezde pripremaju specijalnu koreografiju, koja podrazumeva crveno-belu Marakanu svih 90 minuta. Navijači stacioniranu na severu i jugu trebalo bi da imaju bele majice, dok bi istok i zapad trebalo da imaju crvene majice.

Otuda se još jednom oglasila navijačka grupa Delije Sever.

“Zvezdaši, Delije… Pozivamo vas da ne odustanemo od crveno belog stadiona čak i ako pada kiša! Crveni istok i zapad će mnogo lakše ići jer verovatno nema čoveka a da nema crvenu duksericu, šuškavac, kabanicu… ali sever i jug moraju da se potrude. Šta god ko ima belo od garderobe treba da obuče. Dal je to dukserica, majica sa dugačkim rukavima, šuškavac, trenerka… Ukoliko nemate bele boje prihvatljiva je i svetlo siva. To je boja koju sigurno većina ljudi ima. Dajte da i uprkos ovom vremenu Marakana sutra u 21 čas bude cela crveno-bela! Ako se na vreme potrudimo i sa lošim vremenom možemo ovo da izvedemo! Naravno, ukoliko ne bude kiše svakako svi dolaze u majicama kako je već dogovoreno. Sever i jug u belim. Istok i zapad u crvenim”, stoji u saopštenju Delija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE