SERIJA A IMA NOVU ZVEZDU: Dobro upamtite njegovo ime!

Fudbaleri Napolija su u dvoboju drugog kola Serije A pobedili ekipu Monce sa 4:0 i s maksimalnim učinkom su na vrh tabele.

Ekipa Luciana Spaletija je tokom leta ostala bez nekoliko velikih zvezda – Insinjea, Koulibalja, Mertensa… Međutim, uprkos tome, Napoli je pokazao da će biti jedan od kandidata za osvajanje Skudeta.

Napoli je u prošlom kolu u Veroni dao pet golova (5:2), juče u Napulju četiri Monci s tim da je moglo biti i puno ubedljivije od ovih 4:0.

Svoj “šou program” imao je 21-godišnji gruzijski talenat Hviča Kvarachelia, koji je briljirao i u prošlom kolu, kada je dao gol i asistirao u Veroni. Sada je postigao dva komada.

Prvi je bio spektakularan, za 1:0, u 35. minuti, Na asistenciju Zielinskog postigao je gol kola, a u 45+ Vitor Osimhen je udvostručio na 2:0.

Kvarachelia, kojeg već sada nazivaju novom zvezdom Serije A, postiže još jedan lep gol u 62. minutu, pa je tako zapečatio sudbinu Monce, novog člana elitnog ranga.

Na kraju se u strelce upisao i Kim Min-Jae, pošto je u 94. minutu postavio konačnih 4:0.

Ranije spomenuti Gruzijac mnogima je nepoznanica, ali radi se o velikom talentu. Popularni Kvara doveden je ovog leta iz Dinamo Batumija za 10 miliona evra i već pokazuje da će biti pun pogodak Napolija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Navijačima Zvezde se ovo neće dopasti: Poznata sudijska trojka na meču Real – Zvezda

Košarkaši Zvezde sutra od 20 časova i 30 minuta igraju meč 32. kola Evrolige protiv Reala u Madridu. Duel ovih...

POVEZANE OBJAVE