Stanković pred meč sezone: Evo šta je izjavio trener Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde sutra igraju revanš meč sa Makabijem iz Haife u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom meču Makabi je bio bolji, rezultatom 3:2 i u Beograd stižu sa golom prednosti.

Svoja očekivanja pred sutrašnji meč izneo je trener Zvezde, Dejan Stanković.

-Dobar dan svima, sigurno da poznajemo bolje ekipu Makabija. Teren je jedino merilo gde možeš da upoznaš vrline i mane protivnika i sebe. Brza su i iskusna ekipa, stvorili su nam dovoljno problema da smo imali o čemu da razmišljamo ovih šest dana. Utakmica će biti drugačija u odnosu u onu u Haifi, i optimista sam, rekao je Stanković.

Trener crveno-belih rekao je da njegovi izabranici obožavaju da igraju na Marakani

-Svaka utakmica je utakmica za sebe, kao što je svaki stadion, stadion za sebe. Mi obožavamo da igramo na Marakani. Marakana će sigurno poslati mnogo jače fudbalere Crvene zvezde protiv Makabija. Ne da verujem u našu atmosferu, mi smo se saživeli sa njom i kroz neke anegdote i šale, rekli smo – ‘neka Marakana izjednači, a mi ćemo da pobedimo, rekao je Stanković i dodao:

-Saglasan sam da utakmica može da traje 90 i 120 minuta. Svaki rezultat je u igri, ako slučajno dođe do penala, znate i sami… Tu je faktor stadiona ne igra, igra faktor igrača… ko je mirniji i staloženiji. Ima da se prođe dugačak put dok se dođe do izvođenja penala.

Na pitanje da li će eventualna eliminacija biti katastrofa za Zvezdeu, Stanković je rekao:

-U svakom slučaju, fudbal će se igrati i dalje, neće stati posle ovog meča. Jesu u prednosti za taj gol, mi smo pokazali mane, ali ćemo sigurno pokazati vrline na našem stadionu. Da li je sve urađeno do sada neuspeh ili se ide u dobrom smeru, to je na klubu da odluči, naravno da sam ja uvek na raspolaganju”, rekao je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOK IMAJU NAJBOLJEG U PL: Drugi golman Arsenala pred iznenađujućim transferom

Fudbaleri Arsenala u poslednjem kolu Premijer lige igraju sa Evertonom. Mančester Siti ima dva boda više i igra sa...

POVEZANE OBJAVE