U Beograd stigao dvojac od kojih Crvena zvezda očekuje mnogo

Crvena zvezda polako počinje sa pripremama za novu sezonu i novi igrači stižu u Beograd.

Tako su u ponedeljak stigli centar hasan Martin kao i plejmejker Dćejlen Adams.

Martin stiže posle titule šampiona Grčke sa Olimpijakosom, kao i učešća na F4 u Beogradu. On bi trebao da bude veliko pojačanje ekipe Vladimira Jovanovića pod košem.

Uvek sam uzbuđen da izađem na teren i igram pred neverovatnim navijačima koji donose veliku enerigju. Klub ima bogatu istoriju i spreman sam da postanem njen deo. Jedva čekam utakmice, da vidim tu atmosferu na tribinama. Biće ovo uzbudljiva sezona, rekao je Martin po dolasku u Beograd.

Raspitao se o Zvezdi kod bivših igrača crveno-belih.

Pričao sam sa Bilijem Beronom i Čarlsom Dženkinsom. Bilija znam sa Roud Ajlanda, a sa Čarlsom sam igrao u Olimpijakosu. Rekli su mi mnogo lepih stvari o klubu i zbog toga sam samo još više uzbuđen što ću igrati ovde.

Sa druge strane Adamsu je ovo prva sezona u Evropi, pošto je u Australiji osvojio titulu šampiona sa Sidnej Kingsima, a proglašen je i MVP-em prvenstva.

Hteo sam da igram u Evroligi i napravim tako iskorak. Bio sam uzbuđen kada sam video navijače, slali su mi video klipove i slike atmosfere koja je neverovatna. Jedva čekam da upoznam saigrače i navijače, i da počne sezona, rekao je Adams.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Baskonija oslabljena protiv Virtusa

KK Baskonija biće oslabljena u bitnom meču Evrolige protiv Virtusa. Duško Ivanović ne može da računa na jednog od najboljih...

POVEZANE OBJAVE