IVANIĆ NAKON PORAZA OD MAKABIJA: Treba da ostanemo tim i pokažemo zašto smo Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u Ligu pampiona, pošto su večeras odigrali nerešeno (2-2) u revanšu protiv Makabija iz Haife na Marakani. Tako je presudio poraz od 3-1 iz prvog duela.

Srpski tim koštale su dve kobne greške – nespretna reakcija Milana Borjana u završnici prvog, i autogol Pavkova u završnici drugog dela igre.

Mirko Ivanić istakao je da je ovo jedan od najtežih nerešenih rezultata, ali da je bitno da tim ostane zajedno posle poraza.

Ovo je jedan od najtežih nerešenih rezultata koje sam do sad imao u karijeri. Jako mi je žao, stvarno smo se borili, imali smo podršku navijača tokom svih 90 minuta… Zahvalio bih se navijačima na sjajnoj podršci. Nama sada ostaje da dignemo glave i da nastavimo dalje. Mislim da stvarno možemo da budemo ponosni na sve, bez obzira što nismo prošli dalje. Mislim da sada treba da ostanemo tim i da ostanemo zajedno posle ovog teškog rezultata i ispadanja, i da pokažemo zašto smo Crvena zvezda, nastavimo dalje, i da budemo još bolji, kako god to sada zvučalo, izjavio je strelac drugog gola Zvezde večeras za TV “Arenasport” neposredno nakon utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP BARSELONA: Lajović u polufinalu!

Srpski teniser Dušan Lajović stigao je do polufinala turnira u Barseloni pošto je savladao Artura Fisa 6:4,3:6,6:2. U polufinalu ga...

POVEZANE OBJAVE