Ljubimac Delija završio na Filipinima

Nekadašnja velika uzdanica Crvene zvezde iz sezone 2015/16 Kvinsi Miler nije posle fantastičnih igara u redovima srpskog i regionalnog šampiona napravio karijeru kakva se očekivala u Evropi.

Iz Zvezde je prešao u Makabi iz Tel Aviva, gde je doživeo tešku povredu, pa posle toga nije imao ozbiljniji takmičarski angažman.

Nakon Ponosa Izraela nastupao je na Tajvanu, a zatim imao zanimljiv angažman u lisabonskoj Benfici, mnogo poznatijoj po fudbalskoj sekciji, kao uostalom i čitava Portugalija.

Zatim je, nakon što se okušao i u Urugvaju, i epizode u Big 3 ligi, gde je natupao za “3 Headed Monsters”, sleteo na Filipine – zemlji gde je košarka jedan od veoma popularnih sportova, gde će nastupati za Konverdž.

Konverdž sa zadovoljstvom objavljuje da je Kvinsi Miler novi košarkaš. On je ol-raund igrač sa visinom i građom koja može i te kako da pogoduje našem timu. Pod komandom našeg novog trenera Aldina Aja jedva čekam da ga vidim na parketu već u septembru, objavio je klupski vlasnik Denis Entoni Uj.

Konverdž je klub u vlasništvu bogate kompanije koja se bavi telekomunikacijama u ovoj zemlji.

Miler je sa Crvenom zvezdom dogurao do četvrtfinala Evrolige, a navijači sigurno još uvek pamte njegovu partiju protiv Real Madrida, kada je režirao veliki preokret.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IGRAĆE PROTIV SRBIJE: Džejms se raduje povratku u reprezentaciju

Košarkaši LA Lejkersa susrešće se sa Denverom u prvoj rundi plej-ofa. Biće to repriza prošlogodišnjeg finala zapadne konferencije kada su...

POVEZANE OBJAVE