Prvi utisci Egzuma: Ovo je jedan od razloga zbog kojih sam došao

Novo pojačanje Partizana Dante Egzum je veliko pojačanje crno-belih u ovom prelaznom roku. On je igrao u NBA ligi, a u Partizan dolazi iz Barselone.

Na početku priprema, plej je rekao.

– Svi u timu su sjajni, otvorenog uma, spremni su da rade i kada imate takvu grupu igrača može da bude samo dobro. Igrao sam u Evroligi prošle sezone, trebalo mi je malo vremena da se adaptiram na sve to. Sada ću krenuti od početka priprema, imamo iskusnije igrače u timu i biće to dobro – rekao je Egzum.

Košarkaš iz Austarlije je nekoliko puta pričao o navijačima Partizana, a jedan od razloga dolaska u crno-beli tabor jesu i oni.

– Jedan od razloga zbog koga sam došao su navijači. Čuo sam mnogo o njima, hteo sam da vidim i da doživim to iskustvo iz prve ruke. Hoću da naučim što više od Željka, biću kao sunđer, upijaću sve što kaže. Nadam se da možemo da napravimo nešto posebno ove sezone.

O očekivanjima za narednu sezonu plej je rekao.

– Mogu da obećam da ću u svakom meču dati svoj maksimum. Uspevao sam i da zakucavam preko nekih igrača, pokušaću tako nešto da ponovim. Bio sam deo nekih neizvesnih evroligaških mečeva koji su rešeni u poslednjim sekundama. Imamo dobar tim, talentovan i možemo da dođemo do plej-ofa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEJVIS KUP UŠAO U ZAVRŠNICU: Određeni parovi četvrtfinala, Italijani brane Salataru

Nakon odigrane grupne faze, poznato je osam teniskih selekcija koje mogu da osvoje Dejvis kup. Italija će na finalnom...

POVEZANE OBJAVE