Stanković: Neopisiv osećaj!

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona i za utehu nastupaće u Ligi Evrope. Večeras su na svom stadionu remizirali sa Makabijem iz Haife 2:2.

Trener crveno-belih Dejan Stanković nije krio razočarenje nakon meča.

– Velika žal i propuštena prilika. Do gola na kraju prvog poluvremena odigrali smo utakmicu kakvu smo zamislili, sve smo uradili. Napad, golovi odbranjen penal. Imali smo prinudne izmene i autogol u 90. minutu. Ne znam šta bih rekao. Mi smo klub koji teži ka boljem, večeras je bila ta prilika. Stadion, navijači, fudbaler je nepredvidiv, nama su detalji presudili, rekao je Stanković i dodao:

Ne znam da li ide bolja ekipa, ali konkretnija da. Mi idemo u Ligu Evrope, nastavljamo naše prvenstvo, glavu gore.

Kapiten ekipe Milan Borjan je ponosan na svoje saigrače nakon meča.

Ponosan sam na momke, nekad imaš sreće, danas mi nismo imali. Mogli smo prvu utakmicu odigrati bolje, ponosan sam na sve, pokazali smo da smo velika porodica, Zvezdaši trebaju biti ponosni, kazao je Borjan i osvrnuo se na naredno zvezdino takmičenje.

Liga evrope je ozbiljno takmičenje koje je realnije za nas. Možemo da dogurano daleko, i da se skoncentrišemo na prvenstvo i idemo dalje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE