Lučić o Janisu: Dodatan motiv!

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Vladimir Lučić izneo je očekivanja pred susret naše reprezentacije sa Grčkom u okviru kvalifikacija za Mundobasket.

Dočekujemo odličnu ekipu sklopljenu od iskusnih evropskih igrača, atletski sa braćom Adetokumbo i prvom zvezdom tima Janisom su fizički možda i najdominantniji u Evropi. Svesni smo važnosti ne samo sutrašnje, nego i svih utakmica u ovim kvalifikacionim prozorima”, rekao je Lučić. 

Za Janisa kaže:

“Iz igračkog ugla, dodatan motiv i prilika da se nadmećeš i takmičiš sa jednim od najboljih na svetu. Pre svega dominantan atletski, pre svega treba timski ga zaustaviti”, rekao je Lučić.

Što se tiče naše reprezentacije, kaže da se ekipa zbližava iz dana u dan, kao i da je ključ bilo sustizanje rezultata protiv Italije. 

“Gubili smo velikom razlikom i nakon poluvremena smo počeli da reagujemo na njihovu igru i moje mišljenje je da se u tim trenucima ekipa zbliži. To smo posle potvrdili pobedivši Nemce u finalu tog kupa. Mislim da smo u sličnoj situaciji kao i ostali. Sistem je takav, dobro smo radili, iz utakmice smo napredovali, bivali bolji i to činimo i dalje. Nismo na svom nivou, ali trudićemo se iz dana u dan da podižemo formu i da zabeležimo trijumfe u svakoj narednoj utakmici”, kaže Lučić. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Nezadovoljni Španac doneo važnu pobedu Laciju (VIDEO)

U prvom meču 33. kola Serije A, fudbaleri Lacija savladali su Đenovu u gostima 0:1. Strelac jedinog gola bio je...

POVEZANE OBJAVE