U MERIDIANU TE ČEKAJU NAJVEĆE KVOTE: Dinamo 1.90, PSV 1.80, Trabzonspor 2.10!

Kvalifikacije za Ligu šampiona se nastavljaju, a sportska kladionica Meridian u to ime donosi fantastičan bonus i standardno najveće kvote!

Crvena zvezda je odigrala svoju poslednju utakmicu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Partizanov meč za overu plasmana u Ligu konferencija je na programu u četvrtak, ali ne brinite – ove srede neće manjkati uzbuđenja!

Posle drame na stadionu „Rajko Mitić“ kvalifikacije za Ligu šampiona se nastavljaju, a večeras nas čeka nekoliko zanimljivih mečeva i velika borba za elitno takmičenje.

Za početak, najpre će snage odmeriti Dinamo Zagreb i Bodo/Glimt, a Zagrebčani će pokušati da na svom terenu nadoknade zaostatak iz prvog meča i ostvare plasman u Ligu šampiona. Nisu fudbaleri Dinama na nivou kao prethodnih sezona, ali daleko od toga da je jedan pogodak nedostižan, naročito na domaćem terenu.

U istom terminu, na teren će i PSV, koji kod kuće igra protiv Rendžersa. Podsetimo, u prvoj utakmici rezultat je bio 2:2, pa je i u ovom duelu apsolutno sve moguće!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 1.000 RSD BEZ USLOVA!

Takođe, gledaćemo i duel Trabzonspora i Kopenhagena, a gosti su u prvom meču slavili sa 2:1. Jasno je da su i u ovom meču favoriti, a da li će tu ulogu i opravdati – ostaje da vidimo.

Bilo kako bilo, za sve ove mečeve, sportska kladionica Meridian donosi najveće kvote na planeti! Opšte je poznato da se u Meridianu sastavljaju vrhunski tiketi, a za to su stvoreni svi uslovi: dobar fudbal, top kvote i fantastični bonusi.

Dakle, recept je jednostavan, najpre se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite bonus dobrodošlice od 1.000 RSD i to bez uslova, a onda se prepustite čarima kvota i fudbala.

Evo i tri sjajna predloga za tiket:

Dinamo Zagreb – Bodo/Glimt, kec 1.90, dvojka 3.75, iks 3.70

PSV – Rendžers, kec 1.80, dvojka 4.00, iks 3.80

Trabzonspor – Kopenhagen, kec 2.10, dvojka 3.30, iks 3.45

Naravno, uvek je dobro “začiniti” tiket malo zanimljivijim igrama, pa se tako možete kladiti i da ćemo gledati produžetke i penale, a detaljnu ponudu pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

Uživajte uz vrhunski fudbal i online kladjenje!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE