BEZ DLAKE NA JEZIKU: Kosanović o Zvezdi i srpskom fudbalu

Bivši trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Kosanović, rekao je da je možda i bolje šton jegov bivši klub nije izborio učešće u Ligi šampiona.

Kosanović nije komentarisao trenera crveno-belih, ali zato jeste Zvezdu i stanje u srpskom fudbalu.

 -Zvezda nije klub koji se prvi put susreće sa ovakvim tipom utakmice. Nije tu problem, problem je u nečem drugom. Osnovni problemi su u kvalitetu našeg fudbala u odnosu na druge evropske, svuda raste samo kod nas jako ide prema dole iz razloga što smo odustali od nekih stvari koje su bile vrlo pozitivne u našem sportu. To je jedan od razloga. O greškama Dejana Stankovića ne želim da govorim, nisam bio na treninzima, mislim da nije korektno. Igrati Ligu šampiona sa ovakvom igrom, dobro je što Zvezda nije prošla dalje jer bi onda svi videli koliko smo daleko od evropskog fudbala – rekao je Kosanović za Kurir TV.

Iskusni trener je zatim dodao.

– Mi imamo problem sa timovima koji su korak iznad dna evropskog kluba. To je naša realnost i to mora da se dovede u red. Skloni smo tome da hvalimo sebe i dižemo visoko, a bez ikakvog osnova. Ovo je poslednje pravo upozorenje da se moramo uozbiljiti, a ne da dozvolimo da fudbal vode oni koji se ne razumeju, jasan je Kosanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE