ITUDIS POSLE PORAZA OD SRBIJE: Možda nismo dovoljno dobri da iznudimo faulove?

U velikom košarkaškom spektaklu večeras reprezentacija Srbije je savladala Grčku u izuzetno dinamičnoj utakmici sa 100-94, nakon produžetka.

Utakmicu je prokomentarisao selektor Grčke Dimitris Itudis.

Čestitke Srbiji. Pobedili su u utakmici koja je mogla da se završi i drugačije. Imali smo naše šanse. Borili smo se i ponosni smo. Kostas je doživeo povredu, baš kao i Slukas. Bolelo ga je koleno i nadamo se da nije ništa ozbiljno. Diskusija koja je već otvorena. Čestitke navijačima na sjajnoj atmosferi koju su kreirali. Igrali smo dobru utakmicu, moramo da promenimo neke detalje. Jaramaz je pogodio dva puta u poslednjim sekundima, Jokićevi pogoci… To menja utakmicu. Možda mi nismo bili dovoljno dobri da iznudimo faulove? Pokušaćemo da budemo bolji u tom segmentu, rezimirao je trener Grčke.

Itudis se našalio na konstataciju da su pobede Letonije i Belgije zakomplikovale situaciju u grupi.

Nisam još video rezultate u grupi. Čestitke njima ako su pobedili a-ha-ha. Ušli smo i mi i Letonija sa 3:1 u nastavak, ali to ne donosi mnogo toga. Videćemo kakav ćemo mi tim imati u novembarskom prozoru, izjavio je grčki trener, pa se ponovo osvrnuo na problem sa povredama u oba tima na večerašnjem susretu:

– Za sve nas je to svaka utakmica nova. Što se tiče povreda, tu sam bio jasan. Jedini način je da se sport poboljša što se tiče odmora igrača. Ne znam šta je sa Micićem, nadam se da nije ništa ozbiljno. Što se mojih igrača tiče, kolena su u pitanju i nisu se više vraćali u igru, rekao je Itudis.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE