LA LIGA: Bilbao napunio gol u Kadizu, rezervista dvostruki strelac (VIDEO)

U pretposlednjoj utakmici 3. kola španske La lige fudbaleri Atletik Bilbaa ubedljivo su slavili na gostovanju Kadizu sa 4-0.

Dvostruki strelac za goste bio je Gorka Guruzeta, koji je ušao u igru u 54. minutu, tako da je trener Valverde napravio pun pogodak njegovim ulaskom.

On je tek dva minuta nakon što je kročio na teren duplirao prednost svog tima iz prvog poluvremena, iskoristivši dodavanje Lekue.

Prethodno je na poluvremenu tim iz Baskije vodio pogotkom Injaki Vilijamsa u 24. minutu. Isti igrač je propustio priliku da i sam postigne drugi gol, pošto nije realizovao jedanaesterac u 35. minutu. Upravo je starijeg Vilijamsa, pošto se povredio, zamenio dvostruki strelac.

Na 3-0 povisio je Berenger u 78. minutu posle sjajne akcije koju je započeo Munijain, a završno dodavanje je u efektivnom stilu petom sproveo Niko Vilijams.

Guruzeta je svojim drugim golom konačan rezultat postavio u 3. minutu zaustavnog vremena, posle nove dobre akcije i dodavanja Morcilja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj: Nisu to sitne greške, to su velike greške

U okviru 32. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 2:1. Nakon poraza svoje...

POVEZANE OBJAVE