Odbojkašice imaju novog kapitena!

Na utakmicama koje su odigrane tokom vikenda između Srbije i Holandije kapitenska traka bila je ispod broja Tijane Bošković. To bi trebalo da znači da će na narednom velikom takmičenju naša najbolja odbojkašica imati još jednu odgovornu ulogu. 

S obzirom na to da dosadašnji kapiten ekipe Maja Ognjenović najverovatnije neće igrati na predstojećem SP, izbor je pao na Boškovićevu.

Naša reprezentacija je tokom vikenda odigrala dva prijateljska meča sa istim rivalom, prvi je dobila Srbija, a drugi je pripao Holandiji.

Ove utakmice su bile prvi test pred Svetsko prvenstvo. Mislim da možemo da budemo zadovoljni kako je sve to izgledalo“, rekla je Tijana Bošković i dodala:

Svakako da ima još mnogo mesta za napredak. Moramo uzeti u obzir da je do početka prvenstva ostalo nešto manje od mesec dana i da ćemo imati još pripremnih mečeva. Očekujem da će naša forma ići samo uzlaznom putanjom i da ćemo na Svetsko prvenstvo otići maksimalno spremne“.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE