Petrić otkrio šta očekuje na sutrašnjem meču

Fudbaleri Partizana sutra od 20 časova na svom stadionu dočekuju svog večitog rivala Crvenu zvezdu.

Svoja očekivanja izneo je trener Partizana Goradan Petrić.

-Očekuje nas još jedna utakmica u nizu, moramo da odgovorimo na neke zadatke i to je još jedan meč u nizu, Zvezda i Evropa. Igrači su skoncentrisani i odmoriće se za sutrašnju utakmicu. Počeli su da se opuštaju, vidi se napredak i ako me pitate šta očekujem, to je samo da budu opušteni i budu maksimalni profesionalci“, rekao je Petrić na koferenciji za medije.

Kao generalni sekretar imao je uspeha u “večitim” derbijima.

-Bio sam 2007. do 2009. u Partizanu, i što je bio odabir Ivana Tomića i mene, Partizan je napravio pravu stvar i okrenuo se mladim igračima. To je Partizan uradio, a Ivan i ja smo bili deo sistema. Da li će to biti kao tada, zavisi od mnogo stvari, pojedinac ne može sve da promeni, mora da se napravi filozofija kluba. Tada je bilo tako i nastavilo.

Na pitanje da li bi bio zadovoljan nerešenim rezultatom, trener je odgovorio.

-Zavisi kakva bude situacija na terenu. Ako budemo imali problematiku sa Zvezdom i tako se budu stvari odvijale, biću zadovoljan, ali ne mogu nikako pred meč da kažem da bih bio zadovoljan.

Kako komentariše pakleni ritam crno-belih, Petrič je rekao.

-Pokušali smo da odložimo i postoji razlog, a Zvezda je tako odlučila i imaju svoje pravo. Možda će i nama doći ista situacija nekada, pa ćemo isto odlučiti. Tu nema ljutnje. Igrači su spremni, oni su profesionalci, ali i kada gledate velike lige, svi ti isti igrači igraju na svaka tri dana, rekao je Petrić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kampaco ponovo u idealnoj petorci

Argetinski plejmejker Fakundo Kampaco, koji nastupa za Real Madrid, izabran je u idealnu petorku ACB lige za ovu sezonu....

POVEZANE OBJAVE