PETRIĆ POSLE DERBIJA: Nisam zadovoljan remijem

U prvom ovosezonskom večitom derbiju fudbaleri Partizana i Crvene zvezde su odigrali nerešeno (1-1) u Humskoj.

Partizan je krenuo veoma sporo, pošto je protivnik imao inicijativu većim delom prvih 45 minuta, ali je od završnice poluvremena do kraja uspevao da stvori nekoliko šansi.

Trener Partizan Gordan Petrić nije na kraju bio zadovoljan remijem.

–  Kazao sam momcima da pruže sto posto, pružili su i više od toga. Uličnim rečnikom, “iscepali” smo se i jedni i drugi. Nadam se da su ljudi uživali u igri i šansama. U ovom trenutku nisam zadovoljan remijem, bili smo bliži pobedi u drugom poluvremenu, smatra trener Partizana, pa dodaje:

Ne mogu da budem zadovoljan početkom, nervozno smo ušli u utakmicu, bilo je problema sa kornerima, neke nije ni trebalo da naparavimo. Pohvalio bih Belića koji je bio bonus, doneo nam je to što je trebalo na sredini terena, kao i novajlije, bile su za pohvalu, sad treba da se okrenu narednom meču. Moram da dodam da mi se ne sviđa prozivanje sudija, oba tima treba da budu dostojanstvena i u pobedi i u porazu, poručio je Petrić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE