POTENCIJALNI TIM PARTIZANA ZA VEČITI DERBI: Bez iskusnih veznjaka, menja se formacija?

Fudbaleri Partizana sutra od 20 časova dočekuju Crvenu zvezdu u prvom ovosezonskom večitom deribiju.

Za razliku od kolege na klupi crveno-belih Milojevića, već je prošlo neko vreme otkako je Gordan Petrić preuzeo vođenje tima Partizana, pa može sebi dozvoliti izvesne kombinacije pred najvažniju utakmicu srpskog fudbala.

To se odnosi pre svega na formaciju, jer bi crno-beli vrlo lako mogli da istrče na teren sa trojicom štopera, uz nešto isturenije bekove Slobodana Uroševića i Marka Živkovića, za kog ne bi trebalo da ima dileme kada je reč o ovom mestu u timu.

Može se desiti da od starta na sredini terena ne zaigra nijedan od veznjaka sa zavidnim stažom u Humskoj, Bibras Natho i Ljubomir Fejsa. Umesto njih prednost bi mogla da dobiju ovoletošnja pojačanja Patrik Andrade i Hamidu Traore, zbog potrebe za što više pretrčanih kilometara.

Kada je reč o ofanzivnom delu neumoljivi su Rikardo i Dijabate, a jedina dilema ostaje na levom krilu, gde se najveće šanse da zaigra u derbiju daju Nemanji Joviću, ali ne treba otpisati ni druge opcije, pre svega Mihajla Petkovića, koji je u prvom kolu lige pokazao da ne preza od izazova, kada je postigao gol na debiju za Partizan. U svakom slučaju, bonus igrač će se najverovatnije naći na ovom delu terena.

Potencijalni tim Partizana za 168. večiti derbi:

Popović – Marković,Vujačić, Saničanin – Živković, Andrade, Traore, Urošević – Dijabate, Jović – Rikardo

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nagrada za “Mihine klince”: Meridian Sport donirao dresove školi fudbala “Siniša Mihajlović” iz Novog Sada

Nova akcija za buduće šampione Velika donatorska akcija fudbalskim klubovima i školicama fudbala, koju već dve sezone na radost mnoge...

POVEZANE OBJAVE