Siti ubedljiv na krilima Holanda, Arsenal ne staje! (VIDEO)

U okviru 5. kola Premijer lige, fudbaleri Mančester Sitija je kao domaćin ubedljivo savladao Notingem Forest sa 6:0, a mladi Erling Holand ostvario je drugi uzastopni het-trik u Premijer ligi.

Sva tri gola postigao je već u prvom poluvremenu, u 12, 23. i 38. minutu.

On je tri gola postigao i u prethodnom kolu u preokretu protiv Kristal Palasa (4:2) i tako došao do drugog het-trika u Premijer ligi, koliko su tokom čitave karijere u Engleskoj ostvarili igrači poput Sadija Manea, Sona, Gereta Bejla i Edena Azara…

U nastavku meča tim Pepa Gvardiole dodatno je napunio mrežu popularnih Šumara iz Notingema golovima Portugalca Žoaa Kansela u 50. i mladog Argentinca Alvareza u 65. i 87. minutu – 6:0.

Arsenal je dočekao na svom stadionu Aston Vilu rezultatom 2:1.

Gabrijel Žesus je u 30. minutu doveo domaći tim u vođstvo: Martineli je na levom krilu dodao loptu do Džake, usledio je šut, lopta je zakačila jednog defanzivca domaćeg tima, prevarila golmana Emilijana Martineza, koji je samo kratko odbio loptu, a Žezus je smestio u mrežu – 0:1.

Tim Stivena Džerarda stiže do izjednačenja golom još jednog Brazilca – Daglasa Luiza – direktno iz kornera. Međutim, samo dva minuta kasnije na scenu je došao i treći Brazilac – Gabrijel Martineli i na asistenciju Sake donosi pobedu Arsenalu od 2:1.

Tobdžije su prve sa maksimalnih 15 bodova, Vila je ostala na samo tri.

Rezultati:

Bornmut – Vulverhempton 0:0, Arsenal – Aston Vila 2:1, Mančester Siti – Notingem Forest 6:0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE