Haland dominira: Gvardiola zadovoljan

Mančester siti ubedljivo je sinoć savladao Notingem Forest rezultatom 6:0.

U velikoj pobedi izdvojio se jedan od najboljih napadača današnjice Erling Haland koji je drugi put uzastopno postigao het-trik. Haland je na pet utakmica je postigao devet golova i zabeležio jednu asistenciju, čime je oborio rekord.

Trener Sitija, Gvardiola zadovoljan je igrama svoje ekipe a i napadača.

-Sve ono što je radio u Norveškoj, Austriji i Nemačkoj pokušava da radi i ovde. U stanju je da prvi kontakt sa loptom pretvori u gol. To je nešto što teško može da se nauči. Julijan takođe ima taj talenat. Zaista imamo neverovatne napadače. Holand uvek daje golove kada ekipa igra dobro. Zaustavljiv je jedino kada mi ne igramo dobro. Ipak, trudimo se da uvek kao ekipa igramo dobro i stvaramo šanse za naše napadače kako bi došli u poziciju da postižu golove“, rekao je Gvardiola i dodao:

Pored sjajnog ličnog učinka verujem da Holand neće biti zadovoljan ukoliko ne osvojimo i titulu. Za to ćemo se boriti zajedno čitave sezone, poručio je sjajni trener.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAPUŠTA ĐUZEPE MEACU: Jedan od najvećih promašaja Intera pronašao novi klub

Bešiktaš navodno radi na dovođenju Dejvija Klasena koji je na odlasku iz milanskog Intera nakon osamljene kampanje. Ovaj 31-godišnjak potpisao...

POVEZANE OBJAVE