Odličan start sezone za Arsenal: Arteta želi još jedno pojačanje

Fudbalski klub Arsenal sjajno je počeo ovu sezonu u Premijer ligi. Izabranici Mikela Artete imaju skor od pet pobeda na isto toliko utakmica, i Arsenal je jedina ekipa koja ima sve pobede.

Španski trener je rekao da je Arsenalu neophodan novi fudbaler nakon povreda Tomasa Partija i Mohameda Elnenija.

-Razmatramo razne opcije. Očigledno, povreda Elnenija ima uticaja na to jer je i Tomas Parti povređen, a mi smo malo kratki na poziciji centralnog veznog. Od igrača koje imamo u svojim redovima na toj poziciji bi mogli da igraju Granit Džaka i Albert Sambija Lokongu, rekao je Arteta i dodao:

-Sada gledamo igrače koji su na tržištu, a koji bi mogli da nam igraju na toj poziciji. Moram da kažem da imamo podršku kluba u tome i kada je već tako bilo bi šteta da je ne iskoristimo, pogotovo ako uzmemo u obzir kakvi izazovi nas čekaju ove sezone, koja je specifična po Mundijalu koji se održava i zbog kojeg ćemo morati da igramo u obitačnom tempu, nekada i po tri utakmice u jednoj sedmici. Za tako nešto je potrebno da imate jako roster, što mi trenutno nemamo, a bez toga ne može da budete u vrhu, jasan je Arteta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Meloun potvrdio: Stigle sjajne vesti za Denver

Odlične vesti stižu za Denver Nagetse. Džamal Marejć biće gotovo sigurno spreman za "majstoricu" protiv Minesota Timbervulvsa. On se povredio...

POVEZANE OBJAVE