SELEKTOR GOVORIO O STANJU NEDOVIĆA: Radio sam s njim dok je još bio Nemanja, a sada je Nedović

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra počinje svoj nastup na Evropskom prvenstvu, duelom protiv Holandije od 21 sat.

Ovim povodom selektor Svetislav Pešić govorio je i o stanju Nemanje Nedovića, koji je doživeo povredu u pripremnom meču protiv Slovenije, ali se našao na završnom spisku.

Nedović je došao pripremljen i trenirao izvandredno do tog pada, koji je nažalost, u sudaru sa Blažičem u jednom duelu, pao na kuk, kada se stvorio jedan veliki hematom. Međutim, to je prošlost. On je to sanirao 100%, već je odradio tri treninga uzastopce, uradio medicinske i fizičke testove, i on je apsolutno spreman. Naravno, bio bi još više spremniji i bolji da nije to doživeo protiv Slovenije, objasnio je selektor, pa dodao:

Polako ćemo i njega da ubacjemo u tim. Njegovo iskustvo i mogućnost da igra na nekoliko pozicija nama otvara puno opcija, tako da se radujem da je on tu. Vi znate da sam ja s njim radio u dva navrata dok još nije postao “Nedović” – dok je bio Nemanja, a sada je već Nedović. Tako da je dobro da se oporavio, konstatovao je selektor, podsetivši na njihovu saradnju iz Crvene zvezde kada je naš bek bio veoma mlad.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE