IGRAJ BEZ STRESA: Meridian časti čak i kada padneš tiket – uveri se i sam!

Subota je dan za fudbal, a to ujedno znači i da je vreme za sastavljanje tiketa.

Kec, dvojka, iks, hendikep, broj golova, prelazi… Verujemo da imate svoju omiljenu igru, a verujemo i da ste dobro upućeni u raspored mečeva ovog vikenda.

Zato ćemo taj deo preskočiti, fokusiraćemo se na pogodnosti za online kladjenje, a one su najbolje u sportskoj kladionici Meridian.

Nije tajna da je Meridian kuća najvećih bonusa, a evo i zašto!

Osim što, sada već standardno, svim novoregistrovanim korisnicima daje 1.000 RSD bonusa i to BEZ USLOVA, Meridian ide korak dalje i časti čak i one koji padnu tiket! 

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

Da, dobro ste pročitali. Bio tiket dobitan ili ne – čeka vas još jedan bonus!

Naime, sportska kladionica Meridian pomno sluša potrebe svojih korisnika, a onda i reaguje u skladu sa tim. Dakle, vaše molbe su uslišene i sada svi tiketi koji sadrže JEDAN PAR koji nije prošao dobijaju sjajan bonus!

O čemu se radi? O tome da nema potrebe da brinete ukoliko vam je tiket nedobitan zbog jednog para, jer čeka vas bonus! Bonus se obračunava po sistemu – množi se broj pogođenih parova sa uplatom na tiketu.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS!

Pravila su jednostavna – kad padne par, pada i bonus!

Detalje pronađite OVDE, a onda se prepustite čarima fudbala i NAJVEĆIM KVOTAMA NA PLANETI, koje vas čekaju u Meridianu!Registruj se i uveri se zašto je Meridian kuća najvećih bonusa!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEPONUJ PUTEM KARTICE I OSVOJI APPLE WATCH I FIT PASS!

Uplati depozit putem kartice na Meridian korisnički nalog i osvoji sjajne nedeljne i mesečne nagrade. Glavna premija je Apple...

POVEZANE OBJAVE