Kalinić nakon pobede: Nije loše što je zagustilo!

Reprezentacija Srbije savladala je domaću selkciju Češke na Evropskom prvenstvu. Orlovi suu jednom navratu imala i preko 20 poena prednosti, da bi domaćin donekle pripretio u četvrtoj deonici kada su spustili na jednocifren zaostatak.

Nije možda ni loše da je zagustilo. Da ipak shvatimo da je svaka utakmica bitna. Dve pobede posle dve utakmice. Gradimo igru i principe, želimo da budemo najbolji u Berlinu“, rekao je Nikola Kalinić posle utakmice, a potom se osvrnu na dobre i manje dobre stvari u igri našeg tima:

Pristup je dobar, napadački izgledamo sjajno. Škripimo malo u tranzicinoj odbrani, ali samo moramo da stavimo naglasak na to jer smo svi dobre atlete i biće dobro.”

Posle dve utakmice u dva dana, košarkaši Srbije imaju vremena da se odmore u nedelju.

Nisu bile preteške utakmice, nismo bili opterećeni minutima. Svakako prija dan odmora, da se malo prošetamo po gradu, popijemo kafu.”

Naši u ponedeljak igraju protiv Finske koji su u drugom kolu pobedili Poljsku.

Sigurno su predvođeni Markanenom, vidim da su pobedili Poljake što je možda malo ko očekivao. Očigledno svi su došli sa jakim timovima i svako može svakoga da pobedi“, završio je Kalinić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda iz Vojvodine dovodi sina čuvenog reprezentativca Srbije?!

Mladi fudbaler Lazar Jovanović mogao bi da napusti Vojvodinu i pređe u redove Crvene zvezde, navodi "Sport Klub". Navodno su...

POVEZANE OBJAVE