Petrić pred Kolubaru: Sledi najteži meč od kako sam došao!

U olkviru 10. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana  igraju u nedelju od 18.00 u Lazarevcu protiv Kolubare.

Trener crno-belih, Gordan Petrić izneo je očekivanja pred ovaj susret.

“Sutra nas čeka najteža utakmica otkako sam došao jer su igrači pokazali u derbiju koliko mogu i šta mogu. U životu i sportu je najteže ponavljati i dokazivati se. Kolubara prethodnih par kola ima dobre rezultate, trener je iskusan, dobro je organizovao. Biće izuzetno teška utakmica za nas, ali siguran sam da su momci spremni, da su se odmorili i u glavi spremni za sutrašnju utakmicu”, rekao je Petrić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Crno-beli u duel ulaze posle remija 1:1 sa Crvenom zvezdom.

“U prvih 20 minuta smo ušli u paniku, to su bili korneri koji su nas vratili nazad, da nije bilo njih mislim da bismo svih 90 minuta igrali na nivou od posle tih 20, 25 minuta. Pokazali su igrači ono što mogu, ali u sportu je najteže ponavljati. To bi trebalo da bude recep kako Partizan da igra. Sutra nas čeka potpuno drugačija utakmica, biće drugačija postavka Kolubare nego protiv Crvene zvezde. Ali moramo da skupljamo bodove, u nekim utakmicama to možda neće biti lepota, ali je bitno da se uzimaju bodovi”, rekao je Petrić.

On je naveo da se posle jučerašnjeg treninga niko nije požalio na povrede i da su igrači spremni za utakmicu.

“Emotivno su ispražnjeni posle derbija, ali prošlo je nekoliko dana od tada, sutra je novi dan. Videćemo na današnjem trenungu da li će se neko požaliti, ako bude toga, ima igrača za zamenu”, dodao je on.

Trener crno-belih rekao je da su igrači bili u nekoj vrsti nervoze kada je preuzeo ekipu, ali da polako počinju da se opuštaju.

“Ove jake utakmice su signal da se polako vraćaju u normalu. Ne mogu da zaborave da igraju fudbal, ali neka dešavanja u klubu i oko kluba su ih sputala. Nisu se opustili 100 odsto, ali došao je igrač koji je napravio balans na sredini, vraćaju se igrači iz povreda, videćemo, ide na bolje. Kada dođe pauza biće više vremena za odmor i rad, a kada dođe ona prava pauza moraće da se zarotira. Ali ne bih sada o tome, kada dođe vreme za to”, naveo je.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE