STOTKA PROTIV HOLANDIJE, PA ČEŠKA: Veliki izazov za Orlove i još veći bonus za vas!

Košarkaši Srbije su uspešno startovali na Evropskom prvenstvu i stotkom “počistili” Holanđane, a sada su na redu domaćini – Česi.

Igra “Orlova” je nešto što može da raduje sve verne navijače, ali sportska kladionica Meridian donosi još jednu radosnu vest!

Pred izabranicima Svetislava Pešića je još jedan veliki izazov, podrška je preko potrebna, a to možete uraditi i tako što ćete sastaviti jedan PATRIOTSKI TIKET!

Kako? Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i dobijate fantastičan bonus od 1.000 RSD!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Dakle, Meridian je ovih dana široke ruke, a nadamo se da će naši košarkaši biti mirne ruke, jer je tako nešto potrebno za novu pobedu. Jasno je da su “Orlovi” favoriti u ovom duelu, iako će Česi imati veliku podršku publike.

Treba obratiti pažnju na Jana Veselog i Tomaša Satoranskog, ali videli smo prethodne večeri da i Srbija ima na koga da računa. Vanja Marinković je opravdao poverenje Svetislava Pešića, Marko Jagodić Kuridža je neprikosnoven pod košem, a da “rešeta” raspoložen je i Nikola Jokić.

Shodno tome, pobeda je ono što se očekuje i večeras, a tako razmišljaju i bukmejkeri Meridiana, koji za ovaj meč donose kvotu 1.10 na pobedu Srbije.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Najavio je Nikola Kalinić da se odlazak u Berlin, odnosno u nokaut fazu praktično podrazumeva, pa ćemo u skladu sa tim i mi otići par koraka dalje i reći vam da vas na istom mestu čeka i promo kvota za osvajanje Evrobasketa.

Ukoliko verujete u Srbiju – iskoristite kvotu 4.55  da “Orlovi” postaju novi šampioni Evrope!

Dakle, ponuda je velika, a poverenje u Srbiju još veće!

Kladi se u Meridianu – podrži “Orlove”!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE